«Γεννήθηκα και ζω στα αρβανιτοχώρια και έχω μάθει να τιμώ την καταγωγή μου. Με λόγο και φιλότιμο  και όχι λόγια, φλυαρίες και παχιές κουβέντες. Αυτά είναι για εκείνους που προσποιούνται τους Αρβανίτες. Πέρασαν αλλά δεν κόλλησαν όπως λέει και ο Λαός. Στηρίζω Χρήστο Νικολάου γιατί είναι αξιοπρεπής, εργάτης και μαχητής και όχι γυρολόγος της καρέκλας. Είναι καταξιωμένος στην επαγγελματική του σταδιοδρομία και τιμά την θέση του Δημάρχου. Η Νίκη ξεκινά από την Λακκόπετρα, για την οποία οι γυρολόγοι πριν δέκα μήνες έλεγαν ότι έγινε σημαντικό έργο αλλά τώρα το ξέχασαν. Ξέχασαν που έδιναν συνεντεύξεις και ¨καμάρωναν σαν παγώνια¨… Να θυμούνται όμως ότι η Λακκόπετρα δεν ξεχνά και θα τους απαντήσει στις 26 Μαΐου 2019» ανέφερε η  Αγγελική Φραγκούλια – Νικολακοπούλου.

«Η Αγγελική,  δραστήρια, ενεργητική, προοδευτική και πάντα μεγαλόκαρδη στρατεύεται μαζί μας. Σύζυγος και μάνα δυναμική, προκομμένη και ορεξάτη μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την μεγάλη Νίκη» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Η  Αγγελική Φραγκούλια – Νικολακοπούλου γεννήθηκε στο Λιμνοχώρι και ζει μόνιμα στην Λακκόπετρα. Έχει παντρευτεί τον Χρήστο Φραγκούλια και έχουν τρία παιδιά. Είναι αντιπρόεδρος στον πολιτιστικό σύλλογο της «Μαύρης Μύτης» στην Λακκόπετρα.

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ

Previous article

Τοποθέτηση τεχνητών φωλιών για το Κιρκινέζι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply