0

«Είναι λυπηρό και στενάχωρο η δημοτική αρχή Μυλωνά να προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα, μέσα στην αίθουσα του ΔΣ, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δημοτικός Σύμβουλος της Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών Ξενοφώντας Μπαχράς.»
Και συνεχίζει… «Δυστυχώς ο Προέδρος του ΔΣ κ. Κουνάβης δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων διότι όταν αναίτια και εντελώς ξαφνικά, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ο Πρόεδρος του Μαζαρακίου κ. Δημόπουλος θέλησε να μας «μαλώσει» και να μας αφαιρέσει το λόγο, δεν μπόρεσε να επιβάλλει την τάξη και να ζητήσει από τον κ. Δημόπουλο να επιστρέψει στη θέση του. Αντιθέτως με την απραξία, μας άφησε εκτεθειμένους όλους στην οργή του κ. Δημόπουλου με αποτέλεσμα αυτός να επιτεθεί μέσα στην αίθουσα, στον Πρόεδρο της Κάτω Αχαΐας, την ώρα του συμβουλίου».
Ο κ. Μπαχράς συμπληρώνει… «Είναι θλιβερό το ότι συνάδελφοι της δημοτικής αρχής έσπευσαν να κρίνουν συμπεριφορές χωρίς να κάνουν τον παραμικρό λόγο για την ταμπακιέρα»
Κλείνοντας αναρωτιέται «Γιατί η κάμερα που διαχειρίζονταν από τις συνεργάτιδες του κ. Μυλωνά δεν γύρισε όταν ο κ. Δημόπουλος επιτέθηκε στον κ. Τησαρχόντο;».

Έγινε η απολύμανση στο Γυμνάσιο Κάτω Αχαΐας, μετά το κρούσμα κορονοϊου σε καθηγητή

Previous article

Γονείς Δυτικής Αχαΐας: «Δεν υπάρχει λόγος ιχνηλάτησης των επαφών του καθηγητή»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured