Πρεμιέρα με πτήση από την Γερμανία στις 3 Ιουλίου κάνει για την φετινή τουριστική σεζόν το αεροδρομίου του Αράξου, το οποίο όμως μέχρι τότε αναμένεται να έχει καταγράψει απώλειες περίπου 65.000 επισκεπτών.

Μάλιστα, εν όψει του ανοίγματος των συνόρων της Ελλάδας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου έχουν ήδη ξεκινήσει «αυτοψίες» σε περιφερειακά αεροδρόμια προκειμένου να συντονίσουν όλες τις διαδικασίες ασφαλούς έναρξης λειτουργίας τους, σε συνεργασία με τις κατά τόπους αρμόδιες αρχές.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, που κατάγεται από την Ηλεία, έφθασε το πρωί της Κυριακής στον Άραξο με ελικόπτερο της υπηρεσίας κι επιθεώρησε το αεροδρόμιο ενόψει της πρώτης πτήσης.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο για την ενημέρωση περί του σχεδίου «ασφαλείς πτήσεις» συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο αερολιμενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας και ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και εκπρόσωποι της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

ΦΩΤΟ -“Η Αριά”: 10 χρόνια για την εθελοντική ομάδα πυρόσβεσης-πυροπροστασίας της Μόβρης

Previous article

Ο Άγγ. Τσιγκρής σε Νιφορέικα, Λάππα, Λιμνοχώρι, Λακκόπετρα -Κατέγραψε τα προβλήματα της περιοχής – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured