0

Καλεσμένος στο Πρω1νό του ANT1 βρέθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Μιλώντας για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και στον ερχομό του στην Αθήνα, μίλησε για το ατύχημα που είχε με τη μηχανή όσο ζούσε στην Πάτρα.

Ο ηθοποιός τόνισε πως εξαιτίας του ατυχήματος δεν μπορούσε να περπατήσει κανονικά για έναν χρόνο, γεγονός που τον έκανε να εκτιμήσει τα σημαντικά της ζωής.

«Στα 21 είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή. Δούλευα σε οικοδομή και είχα κατέβει στην Πάτρα στο νυχτερινό μαγαζί που δούλευα, ώστε να βγάλω κάποια χρήματα για να ανέβω στην Αθήνα. Είναι αυτά που γίνονται και στα ανατρέπουν όλα! Ήταν μάθημα για μένα γιατί ενώ έγινε αυτό ξαφνικά και έπεσα εγώ είχα πάντα στο μυαλό μου το που θέλω να πάω.

Έπεσα τον Αύγουστο του 2009 και ξαναπερπάτησα τον Σεπτέμβρη του 2010. Ήμουν με ένα πόδι. Μετά το ατύχημα έκανα ένα χρόνο να περπατήσω κανονικά! Έκανα επικίνδυνα πράγματα!

Συνεχεία ήμουν στο νοσοκομείο, έχω σπάσει όλα μου τα άκρα. Δεν πρέπει να αλλάζουμε τον στόχο μας από τα πράγματα πέφτουν στην καθημερινότητα μας, πρέπει να ξέρουμε που θέλουμε να πάμε! Εγώ ήξερα που θέλω να πάω, εντάξει μου έτυχε μια αναποδιά, θα σηκωθώ, θα είμαι πιο προσεκτικός την επομένη φορά, θα γίνω πιο δυνατός! Πρέπει να εκτιμάμε ότι είμαστε υγιείς», εξομολογήθηκε.

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Αχαΐας – Παρούσα η αχαγιώτισσα υποψήφια Λεμονιά Νικολοπούλου

Previous article

Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας: Προσοχή στο κουδούνι! Κακοποιοί παριστάνουν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply