Οι «Πέρσες» του Αισχύλου καταχειροκροτήθηκαν στην Επίδαυρο, στο έργο που παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Μαζί με τους βασικούς συντελεστές της παράστασης χειροκροτήθηκε και ο αχαγιώτης ηθοποιός, Βασίλης Αθανασόπουλος που συμμετείχε στο χορό των Περσών που κατά κοινή ομολογία ήταν καταπληκτικός.

Ο χορός πλαισίωσε τις ερμηνείες της Λυδίας Κονιόρδου που έπαιξε τη Βασίλισσα, τον Αργύρη Πανταζάρα που έκανε τον Αγγελιοφόρο, τον Αργύρη Ξάφη που ήταν ο Ξέρξης και μια σειρά αξιόλογων ηθοποιών ο καθένας εκ των οποίων έχει γράψει τη δική του πορεία στο θέατρο.

Οι Πέρσες αποτέλεσαν την πρώτη παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών που φέτος, όπως και όλα τα φεστιβάλ, θα έχουν ένα ιδιαίτερα λιτό πρόγραμμα εξαιτίας του κορωνοϊού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βασίλης Αθανασόπουλος είναι γιος του Γιώργου Αθανασόπουλου και επέλεξε να ακολουθήσει το χώρο της υποκριτικής, προχωρώντας σε αυτόν με σταθερά βήματα, διαγράφοντας σιγά – σιγά τη δική του καριέρα.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook από τον πατέρα του που έσπευσε μαζί με την οικογένειά του στην Επίδαυρο για να καμαρώσει τον γιο του.

 

Βασίλης Αθανασόπουλος - Ο Αχαιός που χειροκροτήθηκε στην Επίδαυρο με τους "Πέρσες"
patrasevents.gr

Δυτική Αχαΐα: Οι ειδικοί εστιάζουν σε «ύποπτες φωτιές» – Τι λέει ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος

Previous article

Η μακάβρια λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Νοσοκομείο του Ρίου -Ο φούρναρης από την Δυτική Αχαΐα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.