Τέλος ο Θανάσης Παπουτσής μετά από τρία χρόνια στον Πανμοβριακό. Ας δουμε, τι έγραψε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αποχαιρετώντας την ομάδα του Ριόλου: “Μετά από 3 χρόνια ένας ακόμη ποδοσφαιρικός κύκλος για εμένα κλείνει…. Πέρασα 3 όμορφα χρόνια σε μια υγιή ομάδα που λειτουργεί σε πρότυπα υψηλότερων κατηγοριών ….
Έζησα πολύ όμορφες στιγμές, ιστορικές για το χωριό με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ ΕΘΝΙΚΗ.. Έκανα καινούργιους φίλους έπαιξα σαν να έπαιζα στο χωριό μου…
Επειδή δεν είμαι αγνώμων θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την ασφάλεια που με έκανε να Νοιώθω όλα αυτά τα χρόνια και για την άψογη συνεργασία μας… Άνθρωποι σοβαροί που προσπαθούν για το καλύτερο για το χωριό τους ..
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που είχα αυτά τα χρόνια, από όλους κάτι έμαθα… όλους τους συμπαίκτες μου για ότι ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα.
Και τέλος Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ριολου για το πάθος και την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπο μου και θέλω να ξέρει ότι έκανα τα πάντα για να τους ανταμείψω και να τους δώσω χαρά…
Εύχομαι καλή τύχη και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα”.