«Επειδή διαδικτυακά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πραγματικότητα δεν υπάρχει αλλά μόνο ο χρόνος παγώνει για να αποτυπώσει σκέψεις και εικόνες, αυτό που καθορίζει την εικόνα μας, είναι εκείνα που πράττουμε. Είναι οι πράξεις μας και τα έργα μας. Να έχετε μία όμορφη Κυριακή!» σημειώνει με νόημα (;) ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΚΙΔΑ, Παναγιώτης Κουνάβης, σε σημερινό του post στο facebook.

Τι μπορεί να σημαίνει; Οι φήμες που ακολουθούν την παράταξη, δεν είναι και οι πιο αισιόδοξες… το κλίμα “μουδιασμένο”… Τι προτίθεται να κάνει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές; πληροφορίες λένε ότι όλο και λιγότερο, υπάρχει η επιθυμία να υπάρξει ψηφοδέλτιο… να θυμίσουμε ότι ο ίδιος είχε παραδεχτεί δημόσια ότι τα ποσοστά της ΑΚΙΔΑ όχι μόνο δεν αυξήθηκαν, αλλά μειώθηκαν κυρίως περιφερειακά, αφήνοντας μια χαραμάδα σκέψης ότι η παράταξη ενδεχομένως να μη μπορεί να συνεχίσει με τις δικές της δυνάμεις. Ωστόσο, καλούσε σε συζήτηση τα στελέχη του να αποφασίσουν για το μέλλον της παράταξης.

Άλλες. φήμες λένε ότι ο κ. Κουνάβης “συνεργάζεται” με άλλη παράταξη παρασκηνιακά, ενώ είναι αποφασισμένος να κατέβει στην εκλογική μάχη ως ανεξάρτητος… για αυτό και όπως λένε οι πληροφορίες, υπάρχει δυσαρέσκεια στα υπόλοιπα στελέχη που ζητούν -ακόμα και δημόσια- το το καταστατικό της παράταξης. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω, δεν επιβεβαιώνονται επίσημα και δεν μένει παρά να δούμε τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον….

Ανδρέας Πετρόπουλος: «Το Λιμνοχώρι είναι φαβορί για την πρώτη θέση»

Previous article

Τα «Αστέρια» έκοψαν την πίτα τους

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply