Ονομάζομαι Ανδρέας Ζαγαρέλος και έχω γεννηθεί στις 10/07/1991. Κατάγομαι από την Κ. Αχαΐα και το 2014 ήμουν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών». Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας είναι ένας δήμος της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συστάθηκε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Δύμης, Ωλενίας, Λαρίσσου και Μόβρης.

Είναι ένας δήμος με μεγάλη ιστορία, με σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, με ημιορεινά χωριά, πεδινές εκτάσεις και παραλίες μα καταγάλανα νερά. Στο σημείο όμως αυτό πιστεύω ότι ο Δήμος οφείλει να προβάλλει περισσότερο τις τουριστικές του επιχειρήσεις, να Βελτιώσει την εικόνα και τη θέση των τουριστικών προϊόντων, ώστε να αναδείξει τα σημεία ενδιαφέροντος και αξιοθέατων και να αποτελέσει πόλο έλξης για τουρίστες βασιζόμενος στο πλούσιο περιβαλλοντικό του απόθεμα.

Με μία ματιά στα ζητήματα που απασχολούν την νεολαία στις μέρες μας, θα ήθελα να αναφερθώ στη μετανάστευση των νέων οι οποίοι αναζητούν εργασία στο εξωτερικό. Είναι μια δραματική πραγματικότητα η οποία εμποδίζει τους νέους να υλοποιήσουν τα όνειρά τους στη χώρα που γεννήθηκαν αφού δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων τους.

Όλοι εμείς οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια έχουμε παλέψει για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις καθημερινές μας ανάγκες και είναι πολλές αυτές και δυστυχώς οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης θα μας ταλαιπωρούν για πολλές δεκαετίες. Μπορεί τα πράγματα να δείχνουν ότι βελτιώνονται ωστόσο αυτό θεωρώ ότι γίνεται με αργούς ρυθμούς.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι μέλος μιας ομάδας νέων και δραστήριων ανθρώπων που με πυξίδα την απύθμενη αγάπη για τον τόπο μας, ενεργοποιούμαστε με στόχο την εξωστρέφεια και την ανάδειξη της περιοχής μας. Μέρη, πρόσωπα, ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, κρυφές γωνιές και τουριστικά «μαργαριτάρια», θα είναι το αντικείμενο της παρουσίασής μας.

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη «του μπλε και του πράσινου» του δήμου δυτικής Αχαΐας. Μείνετε συντονισμένοι… 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τις εκδηλώσεις στο Λάππα

Previous article

Ποιοι είναι οι νέοι ειδικοί συνεργάτες και σύμβουλοι του Σπ. Μυλωνά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply