Ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα προκύπτουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μετά το κρούσμα κορωνοϊού στην Αιματολογική Κλινική ανάμεσα στους ασθενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τεστ που έγιναν στους γιατρούς της κλινικής είναι αρνητικά, ενώ και το ίδιο συμβαίνει με τις νοσοκόμες αν και κάποια αποτελέσματα αναμένονται σήμερα.

Από την άλλη πλευρά όμως η σύζυγος του άνδρα που νοσηλευόταν στην κλινική και βρισκόταν συνεχώς δίπλα του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Επίσης θετικός στον ιό φέρεται να βρέθηκε ένα ακόμα ασθενής που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο με τον 41χρονο όμως δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Το γεγονός ότι γιατροί και νοσηλευτές βρήκαν αρνητικοί καταδεικνύει ότι λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

thebest

Δυτική Αχαΐα- Οδηγίες: Τι κάνουμε τα σκουπίδια

Previous article

Κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες, στο τραπέζι αυστηρότερα μέτρα -Άπαντες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

Next article

You may also like

Επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος από τους πέντε δημάρχους της Αχαΐας – Ζητούν ανάκληση του μέτρου περιβαλλοντικής εισφοράς των ΦΟΔΣΑ

Οι πέντε Δήμαρχοι της Αχαΐας: Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, Καλαβρύτων Θανάσης ...
Δυτική Ελλάδα

Comments

Comments are closed.