0
Ακόμα μία διεκδικήτρια της ανόδου φροντίζει να θωρακίσει τα γκολπόστ της, καθώς η Αχαϊκή βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Καλλιακμάνη.

 

Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει και τα έχουν βρει, ενώ και η διοίκηση του Αετού Πατρών δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τη μεταγραφή με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει βοήθεια από την Αχαϊκή με την παραχώρηση παίκτη ή παικτών.

 

Η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά όλα πλέον δείχνουν ότι απομένουν τα τυπικά. Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι και ο Ατρόμητος έκλεισε έμπειρο τερματοφύλακα, τον Ιάκωβο Σουτζόγλου, ενώ ο Παναιγιάλειος δεν έχει τέτοιο θέμα, αφού ο Χρήστος Αθανασόπουλος είναι ακλόνητος και τα πάει περίφημα φέτος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗ
Την απόκτηση του Βασίλη Σαλαμαλίκη ανακοίνωσε η Αχαϊκή. Είναι το δεύτερο πέρασμα του 24χρονου αμυντικού από τους «κιτρινόμαυρους» και η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:
«Η διοίκηση της Αχαικη Α.Ε. καλωσορίζει τον 24χρονο αμυντικό Βασίλη Σαλαμαλίκη ανοίγοντας τον “χορό” των μεταγραφών της περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Βασίλης στο δεύτερο του πέρασμα απο την ομάδα μας δήλωσε τα εξής:
“Είμαι χαρούμενος που ξανά βρίσκομαι σε αυτή την ιστορική ομάδα, θα προσπαθήσω με τον καλύτερο τρόπο να πετύχει το στόχο της με επιτυχία και να πάει πιο ψηλά όπου ανήκει γιατί το αξίζει”».

* Επίσης, με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Αχαϊκής ευχαρίστησε τον ιατρό Παναγιώτη Ασημακόπουλο.
ΑΧΑ
«Η διοίκηση της Αχαικη Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον Παναγιώτη Ασημακόπουλο για την στήριξη του στην ομάδα μας για άλλη μια χρονιά. Ο πατέρας του υπήρξε ένας σημαντικός άνθρωπος που διαδραμάτισε σημαντικό έργο στην ιστορία του οργανισμού. Ο γιατρός ποτε δε ξεχνάει την ομάδα του τόπου του και το δείχνει έμπρακτα με κάθε τρόπο. Εμείς απο τη πλευρά μας νιώθουμε υπερηφάνεια για τον επιστήμονα Παναγιώτη Ασημακόπουλο και το λειτούργημα που επιτελεί στην Ευρώπη. Κάθε καλό γιατρέ, με υγεια σε εσένα και την οικογένειά σου».

Τροχαίο στην Πατρών – Πύργου στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας

Previous article

Αλλαγή ώρας στο Πήγασος – Αχαϊκή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured