Μια συγκινητική στιγμή, έκανε το κατάμεστο κέντρο «ΠΕΥΚΑ» να χειροκροτήσει τον Άγγελο Τσάμη και τα «παιδιά» του, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή πίτας του αθλητικού σωματείου «Αστέρια» Αχαΐας.

Οι νεαροί αθλητές, που προπονεί ο διεθνής μας και πλέον μέλος της «οικογένειας» της Αχαγιάς 82, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόουτς και ανέβηκαν όλοι πάνω για να φωνάζουν όλοι μαζί δυνατά: «Αστέρια».

Με αυτή την κίνηση ο Άγγελος Τσάμης, εκ των ιδρυτών του γνωστού σωματείου, θέλησε να δείξει ότι σιγά σιγά το όραμά του, να «γεννήσει» ο τόπος τους, νέους μεγάλους αθλητές, λαμβάνει σάρκα και οστά!

Νωρίτερα το λόγο πήρε, επίσης το μέλος της διοίκησης του σωματείου και προπονητής της Αχαγιάς 82 Χρήστος Σαράντης, ευχαριστώντας τον κόσμο και τις οικογένειες που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα «Αστέρια», ενώ ο Θάνος Τσάμης αναφέρθηκε συνολικά στην ανοδική πορεία του σωματείου και την εισαγωγή του πινγκ πονγκ στις δράσεις της ακαδημίας.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Απόστολος Δημητρόπουλος. Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Πετρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξ. Μπαχράς, η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ Π. Κοκκίνη, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Σ. Τραχάνης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλ. Καραμπελιάς, ο πρόεδρος της ΔΕ Δύμης Βαγγέλης Τησαρχόντος, μέλη της διοίκησης της Αχαγιάς 82, Τ. Αναγνωστόπουλος, Σπ. Ταρνάρης, Ηλ. Οικονομόπουλος, η πρόεδρος του ΙΚΕΛΟΣ Λεμονιά Νικολοπούλου, η γραμματέας της ΤΟ ΚΙΝΑΛ δυτικής Αχαΐας Χαρά Γουλιάμη, ο Γιώργος Αθανασόπουλος της ΝΕ Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ, ο γιατρός Ηλίας Καραμπελιάς, η πρόεδρος του συλλόγου «Πάλεια» Ροδία Κ. Καραμπελιά, η δημοσιογράφος Βίκυ Αθανασοπούλου, ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας Νίκος Πετρόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου «Πείρος» Δημήτρης Μπαρμπούνης, ο Γιώργος Γραψόπουλος της Αχαϊκής, η συνεργάτης του δημάρχου Χριστίνα Ευσταθίου, o επιχειρηματίας Αρίστος Τσιλίρας και πολλοί άλλοι.