Η ανακοίνωση του Δήμου: Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 και ώρα 11:00π.μ. στην Κάτω Αχαΐα και στην Δημοτική Βιβλιοθήκη
του Δήμου Δυτικής Αχαΐας που βρίσκεται στον 1ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου Μελίνα Μερκούρη, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο: «Περί συζήτησης και λήψης απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της αριθ. 47/2019 απόφασης Δ.Σ.-διόρθωση στο ορθό σε ονοματεπώνυμο μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου».
Θέμα 2ο: «Περί καθορισμού μορίων και απαραίτητων δικαιολογητικών για την εγγραφή νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τη σχολική χρονιά 2020-2021».
Θέμα 3ο: «Περί καθορισμού οικονομικής εισφοράς των οικογενειών των νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Παιδικούς Σταθμούς για τη σχολική χρονιά 2020-2021».
Θέμα 4ο: «Περί αντικατάστασης τακτικού μέλους από τις επιτροπές παραλαβής προμηθειώνυπηρεσιών του ΟΤΑΔ για το οικ. έτος 2020».
Θέμα 5ο: «Περί έγκρισης της 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Ο.Τ.Α.Δ. οικ. έτους 2020».
Θέμα 6ο: «Περί συγκρότησης επιτροπής για την επιλογή νηπίων-εξέτασης αιτήσεων εγγραφής νηπίων που θα φιλοξενηθούν στη δύναμη των Παιδικών Σταθμών για τη σχολική χρονιά 2020-2021».
Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα
προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό μέλος.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 15.05.2020

Δυτική Αχαΐα: «Καταβλήθηκε η παγία προκαταβολή στους Προέδρους των Κοινοτήτων»

Previous article

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ: Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή με την Δόξα Νιφορείκων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.