Η πρόσκληση:

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και ώρα 13:00΄ στο Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Διαμόρφωση της υπ’ αριθ. 61/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής “Περί λήψης απόφασης για καθορισμό του αντίστοιχου τιμήματος για την παραχώρηση θέσεων αιγιαλού και παραλίας σύμφωνα με την αριθμ.: Κ.Υ.Α.: 47458 ΕΞ 2020/15-05-2020 για το χρονικό διάστημα 2020 και έως 31/12/2022” σύμφωνα με την πρόταση της Κτηματικής Υπηρεσίας.
  2. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της αριθ. 17/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (Ο.Τ.Α.Δ.) περί: “Έγκρισης της 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του ΟΤΑΔ οικ. έτους 2020”.
  3. Έγκριση τευχών δημοπράτησης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού και κατάρτιση των όρων της δημοπρασίας της προμήθειας δεξαμενής και λοιπού Η/Μ εξοπλισμού.
  4. Έγκριση τευχών δημοπράτησης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού και κατάρτιση των όρων της δημοπρασίας για την Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστης παραλίας Δημοτικής Ενότητας Δύμης.
  5. Έγκριση τευχών δημοπράτησης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού και κατάρτιση των όρων της δημοπρασίας για την Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστης παραλίας Δημοτικής Ενότητας Λαρισσού.
  6. Έγκριση ή μη του πρακτικού 1 της επιτροπής αξιολόγησης και διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την: «Προμήθεια ειδών τροφίμων για τις ανάγκες του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (Ο.Τ.Α.Δ.) και γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και των Σχολικών Επιτροπών Α΄βαθμιας & Β΄βαθμιας Εκπαίδευσης».
  7. Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου “Βελτίωση υφιστάμενου κτιρίου (μεγάλο παλάτι του βασιλιά) για τη μετατροπή του σε μουσείο λαογραφικής – πολιτιστικής κληρονομιάς στη Δ.Κ. Μετοχίου της Δ.Ε. Λαρίσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας”.
  8. Έγκριση ή μη της 5ης παράτασης προθεσμίας του έργου “Επισκευή κτιρίου από ιδιωτική δωρεά στην Κάτω Αχαΐα”.

 

Αχαΐα: Χωρίς άδεια 350 επιχειρήσεις στην ακτογραμμή – Στον αέρα 5.000 εργαζόμενοι

Previous article

ΦΩΤΟ – Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η γιορτή της Αναλήψεως του Σωτήρος στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου της Κάτω Αχαΐας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.