Αν δεν πάρουμε έστω και τώρα  άμεσα μέτρα  για την καρμανιόλα-Πατρών Πύργου, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει χώρος για άλλα εικονοστάσια…»

Ανέφερε ο κ. Νικολάου  στην συνάντηση που είχε με τον κ. Μπονάνο και συνέχισε:  « Πρέπει οπωσδήποτε ο υπουργός να βρει την λύση και να σταματήσει αυτή η αβεβαιότητα με τις εξελίξεις του έργου

Αρχίζει το έργο ….σταματά το έργο ……νέα χάραξη…… και πράσινα άλογα… Επιτέλους να ολοκληρωθεί ο δρόμος και να σταματήσει αυτή η καθημερινή συμφορά που ζούμε με τις άδικες απώλειες των συνανθρώπων μας. Φθάνει πια δεν πάει άλλο…….

Επιπλέον θα πρέπει οι συγκοινωνιολόγοι να προτείνουν έκτακτες βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις και να πραγματοποιηθούν ήπιες παρεμβάσεις στα πιο επικίνδυνα σημεία του δρόμου να τοποθετηθούν  έξτρα κορύνες, πινακίδες επικινδυνότητας καθώς και αύξηση αστυνόμευσης».

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα ανάμεσα στους 3 άνδρες και σε πνεύμα σύμπνοιας.

               Ο κ. Νικολάου ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρόταση του σχετικά με τον συμβολικό κλείσιμο της Πατρών Πύργου από του Δήμους Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας καθώς και από τους Δήμους των νομών Ηλείας και Ζακύνθου, που διέρχεται η Πατρών – Πύργου, την ημέρα που θα γίνει η συνάντηση  του Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη  με τον Υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή  για το φλέγον ζήτημα

Στην συνάντηση o Χρήστος Νικολάου συνοδευόταν από τον δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Τραχάνη.

Τρόμος για μάνα και τις δύο κόρες της. Τους λήστεψε αλλοδαπός, ενώ χειρονόμησε σε βάρος της ανήλικης

Previous article

Την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured