Με αφορμή την δημοσίευση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ, το Δ.Σ. της Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια προς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, καθώς και στις οικογένειες τους, που κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο Ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας. Ο σκληρός αγώνας που δώσατε ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο και ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.
Καλή συνέχεια και σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν σε αυτή την διαδικασία. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα κυνηγήστε τα όνειρα σας με πείσμα και αισιοδοξία. Θα έχετε και άλλες ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή τους αρκεί να μην χάσετε την πίστη στον εαυτό σας. Ένα ατυχές αποτέλεσμα μπορεί να είναι μαζί και μια ευκαιρία. Η ζωή και το μέλλον είναι μπροστά σας.
Επίσης συγχαίρουμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με αγάπη και επιμονή στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, στηρίζοντας με θυσίες, τους στόχους και τα όνειρά τους.
Ευχόμαστε να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας και καλή σταδιοδρομία σε όλους και όλες!

Πώς εξάρθρωσαν κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Previous article

ΦΩΤΟ-Οι βουτιές στο Κουνουπέλι αρχές δεκαετίας ’60

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.