Δεν μπορώ παρά να νιώθω υπερηφάνεια για τα “Αστέρια”μας που στο κλειστό γήπεδο, το οποίο κατασκευάσαμε για τους νέους και τις νέες της Δυτικής Αχαΐας, έζησαν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του Πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑ -Η.
Μαζί με τα παιδιά μας, πανηγυρίζουμε την άνοδο των ΑΣΤΕΡΙΩΝ μας στην Α2 και για μένα από τον θεσμικό μου ρόλο ως Δήμαρχος, ως δημότης Δυμαίων αλλά και ως πατέρας, είναι ιδιαίτερα συγκινητικό μετά την Αχαγιά ΄82, να μετράω μια ακόμη διάκριση των αθλητών της περιοχής μας.
Έγραψαν ιστορία τα παιδιά μας μέσα στο γήπεδό μας- μέσα στο γήπεδό τους και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις, δεσμευόμενος να είμαι πάντα δίπλα τους σε ό,τι με χρειαστούν.

Η Δυτική Αχαΐα διαθέτει το μεγαλύτερο «φυτώριο» εκλεκτών αθλητών σε όλα τα αθλήματα. Το έχουμε αποδείξει πολλές φορές.
Για το λόγο αυτό, εμείς δεν μπορούμε να αδιαφορούμε. Τα έργα και οι υποδομές μας στον αθλητικό τομέα μέχρι σήμερα είναι πολλά-μην ξεχνάμε τα γήπεδα που κατασκευάσαμε στη θητεία μας-αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα γίνουν ακόμη περισσότερα. Θέλουμε τα παιδιά μας στα γήπεδα, υγιή, δραστήρια, έξυπνα και αγωνιστές. Σε αυτό δεν θα κάνω βήμα πίσω!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που μας κάνουν υπερήφανους.