Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, καλεί τους φίλους και τα μέλη του, στην ανοικτή κεντρική Πολιτική Εκδήλωση, σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, ώρα 20:00, στο γήπεδο της ΕΑΠ (Ηπείρου 8 και Φαβιέρου, Πάτρα), όπου θα μιλήσει η Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Φώφη Γεννηματά. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται από την Τρίτη στην Πάτρα και είχε σειρά επαφών και συναντήσεων τόσο με στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, όσο και με εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Εξάλλου μαζί με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ο πρώην Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί σήμερα το εκλογικό κέντρο του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, για να του ευχηθούν “καλή επιτυχία” και να δηλώσουν την πλήρη στήριξη στην υποψηφιότητά του.

 

«Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»: Σε Λουσικά, Σαγέικα, Λάππα και Κάτω Αχαΐα οι κεντρικές ομιλίες – ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ

Previous article

Άκης Τσελέντης: «Να κοιμάστε σε αναμμένα κάρβουνα»-37 σεισμοί και μικροσεισμοί το τελευταίο 24ωρο

Next article

You may also like

Επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος από τους πέντε δημάρχους της Αχαΐας – Ζητούν ανάκληση του μέτρου περιβαλλοντικής εισφοράς των ΦΟΔΣΑ

Οι πέντε Δήμαρχοι της Αχαΐας: Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, Καλαβρύτων Θανάσης ...
Δυτική Ελλάδα

Comments

Leave a reply