0

Τέταρτη 11 Σεπτεμβρίου σήμερα πρώτη μέρα στο σχολείο για τους μαθητές και η δημοτική αρχή  του Δήμου Δυτικής Αχαΐας παραβρέθηκε σε σχολικά συγκροτήματα ανά την επικράτεια του Δήμου για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού.

Συγκεκριμένα σχολεία του Δήμου επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν.Μυλωνάς, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης, οι Αντιδήμαρχοι Κυριάκος Ορλώφ, Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, Βασίλης Γκοτσόπουλος Άγγελος Καραντζάς και Γρηγόρης Μάλλιαρης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Καμπέρος, Αναστάσιος Βερρόπουλος και Θανάσης Πουλίδας.

Η νέα δημοτική αρχή από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της  έθεσε στόχο την άμεση αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων και τυχόν συσσωρευμένων προβλημάτων στα σχολεία της επικράτειας του Δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε  και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας «Οφείλουμε, όλοι μας να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον, στο οποίο η εκπαιδευτική κοινότητα, καθηγητές, μαθητές, γονείς, Δήμος αλλά και ολόκληρη η κοινωνία θα λειτουργήσει ομαλά προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες επίτευξης των στόχων των παιδιών μας».

Πατρών-Πύργου: Πόσα εγκλήματα ακόμα, κύριοι; 130 νεκροί την περίοδο 2009-2019! Τα επίσημα στοιχεία

Previous article

Δυτική Αχαΐα: Τα νέα μέλη των Επιτροπών του δήμου

Next article

You may also like

Ματαράγκα – Άγιος Κωνσταντίνος – Σπάτα – Μιχόι – Κάνδαλος – Άνω Βελιτσές – Κάτω Βελιτσές το δρομολόγιο της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης ...
Featured

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *