0

Διαμαρτυρία στο Δημοτικό Συμβούλιο σε ό,τι αφορά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην επαρχιακή οδό Κάτω Αχαΐας – Αράξου. 

Ο πρόεδρος της ΤΚ Νιφορεϊκων Οδ. Μαγκαφάς, έθεσε το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο δρόμο που συνδέει όχι μόνο πολλά χωριά της δυτικής Αχαΐας, αλλά πρόκειται για έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους λόγω των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της παραλιακής αλλά και του αεροδρομίου. Και πρόσθεσε, ότι: ο δρόμος είναι στενός, χωρίς φωτισμό και πεζοδρόμια εδώ και πολλά χρόνια.

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό, όμως ελπίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να γίνει το ραντεβού μας στην Περιφέρεια που έχουμε ζητήσει, ώστε να το συζητήσουμε διεξοδικά το θέμα. Να δούμε αν μπορούμε, δηλαδή, να γίνει μια συμπληρωματική σύμβαση, τουλάχιστον για το τμήμα Κάτω Αχαΐα – Νιφορέικα», απάντησε ο Σπ. Μυλωνάς.

Παρέμβαση για το συγκεκριμένο ζήτημα έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Μαυρόγιαννης, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί να γίνει διαπλάτυνση τώρα. Αυτό απαιτεί άλλα δέκα χρόνια ακόμα! Αυτό που μπορεί να γίνει είναι μόνο, πεζοδρόμια».

“Μετακομίζει” το Δημοτικό Συμβούλιο – Από την Κάτω Αχαΐα στα Λουσικά οι συνεδριάσεις

Previous article

Δυτική Αχαΐα: Ανακοινώθηκε η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με δύο άτομα για το πρόγραμμα RESILOC– HORIZON2020 -Τα δικαιολογητικά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Featured