0

Πυρ και μανία κατά του δημάρχου Σπ.Μυλωνά, για τα όσα είπε στον δημόσιο απολογισμό του, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους θητείας της δημοτικής του αρχής, εμφανίζεται ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ και του ΦΟΔΣΑ Σπύρος Τραχάνης.

Μιλώντας στην «Π», αρχικά στέκεται στη φράση του δημάρχου (κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου) που είπε …«τί ήθελα και έμπλεξα» και ότι «μένει για ένα καπρίτσιο». Ο κ. Τραχάνης σχολιάζει σχετικά: «Η αυτοδιοίκηση δεν είναι καπρίτσιο, αλλά προσφορά στον τόπο, αγάπη και μεράκι. Είναι ντροπή του. Δείχνει να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή και με τον τρόπο σκέψης των κατοίκων της. Ουδέποτε άλλωστε, αλλά και τώρα που ‘ναι δήμαρχος μένει εδώ. Ο αυτοδιοικητικός αφουγκράζεται και γίνεται ένα με τον κόσμο. Αυτός το μόνο που ξέρει είναι…το «επιβάλω» και το «έτσι θα γίνει».

Αυτοδιοικητικός είναι ή νομίζει ότι βρίσκεται στα υπουργεία άμυνας ή δημόσιας τάξης να διατάζει; Δεν ξέρει καν τον τόπο και δεν ζυμώθηκε ποτέ σε αυτόν». > Για το Νερό και τον ισχυρισμό του κ. Μυλωνά ότι «πήγε καλά στο θέμα», τον κατηγορεί ότι «νοίκιασε γεωτρήσεις και μοίρασε λεφτά, χωρίς αντίκρισμα, σε εργολάβους, ούτε νοικοκύρεψε το δήμο». Αντιθέτως επί ημερών του, νερό υπήρχε, χρήματα μαζεύτηκαν, εργολάβοι δεν πήραν άσκοπα χρήματα και η ΔΕΗ πληρωνόταν. Επ’ αυτού μάλιστα ο κ. Τραχάνης επιρρίπτει ευθύνες για χρέη 1,9 εκατ. ευρώ της ΔΕΥΑΔ στη ΔΕΗ με ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχή, αφού η προηγούμενη του κ. Νικολάου είχε αποπληρώσει 2 εκατ. ευρώ μετά από κρατική οικονομική ενίσχυση.

 Για τον Βιολογικό, υποστηρίζει ότι «είναι παράνομο να πληρώνεται το ρεύμα από το Δήμο και όχι από τη ΔΕΥΑΔ».

 Για την Αγροτική Οδοποιία, βλέπει παλινωδίες και κανένα έργο

 Για τα Εργα λέει πως δεν έχει κάνει κανένα και κατηγορεί τον κ. Μυλωνά – που λέει ότι παρέλαβε άδειους φακέλους: «Οσα έργα έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί δεν είναι απλοί φάκελοι. Δεν απευθύνεται σε άσχετους, γελοίους, κάφρους ή αμόρφωτους… ως μορφωμένος»!

 Για την Β’ Ανάπλαση της Κάτω Αχαΐας, τον κατηγορεί ότι στην αρχή της θητείας του έκανε «σημαία» λέγοντας ότι δεν θα γίνει (παρότι δίνονταν στον δήμο 2 εκατ. ευρώ), αλλά μετά το πήρε πίσω. «Εάν αυτός δεν είναι επιπόλαιος άνθρωπος, που επιδερμικά βλέπει τα πράγματα, τότε τι είναι;» σχολιάζει.

Ο Σπύρος Τραχάνης, ολοκληρώνοντας τη «σκληρή» κριτική του προς τον δήμαρχο και ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους, καταλήγει: «Ξεκομμένος από την κοινωνία, δεν φαίνεται πουθενά και κάποιοι που του παρείχαν υποψηφίους, σήμερα, μην έχοντας καμία σχέση μαζί του, καρκινοβατούν».

ΒΙΝΤΕΟ- Τι πραγματικά έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο -Αλέκος Θανόπουλος: “Υπήρξε χειροδικία σε βάρος του προέδρου Κ. Αχαϊας, βρέθηκα ανάμεσά τους”

Previous article

Ανακοίνωση της ΑΚΙΔΑ για τα επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured