0

 

Την Παρασκευή 10-01-2020 εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας Σ.Ε.ΔΙ.Π. Δυτικής Αχαΐας, Ο.Α.Ε. Βύρωνα , Ε.Δ.Δ.Δ. Ροδόπολης , Ε.Ο.Δ.Π. Ηλιούπολης και ΕΔΑΣΑ, συναντήθηκαν με τoν Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Εθνικό Διοικητή Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου αντίστοιχα ,προκειμένου να τους υποβάλλουν προτάσεις επί του Νομοσχεδίου που αφορά την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας.

Η συζήτηση διήρκεσε 2,5 ώρες σε ένα πολύ καλό κλίμα όπου οι κκ Νίκος Χαρδαλιάς και Βασίλης Παπαγεωργίου άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις παρατηρήσεις που υπέβαλαν από κοινού οι εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων, ενώ απάντησαν σε κάθε απορία ή προβληματισμό που τους κατατέθηκε.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπροσώπους των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας που κατάφεραν να παραβρεθούν στην συνάντηση και να μεταφέρουν τις απόψεις όλων όσων συνεργάστηκαν (Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας ) ώστε να συνταχθούν και να κατατεθούν οι απόψεις μας σχετικά με το νέο σχέδιο νόμου.


Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορέσουμε να συμμετέχουμε όλες οι εμπλεκόμενες Εθελοντικές Οργανώσεις σε ανάλογες ενέργειες.
Από Κοινού Μπορούμε να πετύχουμε.

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος – Σήμερα η κηδεία του – Η ταφή του στο Λιμνοχώρι

Previous article

ΤΚ Μετοχίου, “Μελισσάνθη” και αθλητικοί σύλλογοι κόβουν την πίτα! Δείτε πότε και που

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured