Η παράσταση «Βερβερίτσα» που έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο αμίμητος Νίκος Μουτσινάς στη σκηνή του θεάτρου Βρετάνια στην οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα, θα ταξιδέψει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Η 2ωρη κωμική παράσταση του Νίκου Μουτσινά αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Μαζί με το Νίκο Μουτσινά, παίζουν η Μαρία Σολωμού, η Ματίνα Νικολάου, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Στέλλα Ρουσάκη & η Νικόλ Παναγιώτου. Έπειτα από πολλές συνεδρίες με έναν σύμβουλο γάμου, ένα ζευγάρι χάνεται σε ένα δάσος. Εκεί, στην προσπάθειά του να βρει το δρόμο της επιστροφής, του συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Τι παθαίνει το ζευγάρι ονόματι Μενέλαος Φονιάς και Άννα-Μαρίζα Φονιά, θα χτυπήσουν με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα (θηλυκό, μικρό θηλαστικό της οικογένειας των σκίουρων) στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου), η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου!