Σε ενδοοικογενειακές διαφορές αποδίδεται σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις, αλλά χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη εκδοχή, το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στον καταυλισμό Ρομά στα Σαγέικα του δήμου Δυτικής Αχαΐας, με πρωτοφανή εξέλιξη.
Το επεισόδιο έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και από τους πυροβολισμούς που έπεσαν από κυνηγετικό όπλο, ή όπλα, τραυματίστηκαν οκτώ άτομα από τα σκάγια. Αν οι δράστες ήταν ένας-δύο ή περισσότεροι, προσπαθούσε να αποσαφηνισει η αστυνομία σε ένα περιβάλλον γεμάτο εμπλεκόμενους, θύματα, υπόπτους, τρομοκρατημένους…
Πάντως, είχαν συλληφθεί τρία άτομα από την ίδια οικογένεια, (παππούς, πατέρας και εγγονός) που φέρονται να ήρθαν σε ρήξη για αδιευκρίνιστους λόγους, με άλλους συγγενείς τους, με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί και να τραυματιστούν οκτώ άτομα, ένα εκ των οποίων σοβαρά στο μάτι.
Πρόκειται για 3 άνδρες, ηλικίας 21, 42 και 17 ετών και 3 γυναίκες ηλικίας 43, 25, και 20 ετών.
Η κατάσταση της υγείας τους, δεν ενέπνεε κίνδυνο, αλλά, ένας εξ αυτών, έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείριση στο μάτι του, γιατί είχε δεχθεί ένα σκάγι και κινδύνευε να τυφλωθεί.

ΦΩΤΟ – Κάτω Αχαΐα: Δημόσια λογοδοσία προς πολίτες από το Κέντρο Υγείας

Previous article

ΦΩΤΟ-Πείρος: “Ελπίζουμε ο δήμος να τον βάζει στο σχεδιασμό του, τον καθαρισμό της πλατείας μας” – Καθάρισαν μόνοι τους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured