Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Διονύσης Κολλιόπουλος, αναφέρει: Γιατί λοιπόν θα πρέπει να μάθουν όλοι όλη την αλήθεια αποφάσισα να γράψω κάποια πράγματα γιατί δεν μπορείς να ζητάς τα αυτονόητα και κάποιοι να σου λένε ας είχες μυαλό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Πέρυσι λοιπόν μετά την εκλογή της νέας δημοτικής αρχής έγινε στο πρώην δημαρχείο Μοβρης συνάντηση μεταξύ του σημερινού δημάρχου του τοπικού προέδρου και των εκλεγμένων από την τοπικής κοινότητας Σαγεικων με σκοπό να παραχωρηθεί το νερό της πομωνας μας. Συμφωνήσαμε να παραχωρήσουμε το νερό δωρεάν (ανεξάρτητα από το κάποιοι έλεγαν πως πήραμε χρήματα)λόγο λειψυδρίας με την προϋπόθεση να πληρωθεί το ρεύμα της παροχής.

Η πρόταση του δημάρχου ήταν να πληρωθεί το ρεύμα μέχρι τα Χριστούγεννα εμείς όμως,είπαμε ότι και μέχρι και τέλος Μάρτη να πληρωθεί δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το αποκορύφωμα της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει ακόμη εκκρεμότητα προς την παροχή γύρω στα 800€ και η απάντηση είναι ας υπογράψαμε σύμβαση και ας είχαμε μυαλό για να μπορέσουμε να πληρωθεί το ρεύμα.

Κύριοι στην συμφωνία τότε δεν έγινε συζήτηση για σύμβαση και ούτε εμείς ζητάμε χρήματα μαύρα όπως αναφέρεται. Καταλαβαίνω πως κάποια πράγματα είναι δύσκολα όσο δύσκολο είναι να κοπούν και δύο παροχές δημοτικού φωτισμού που ξέρετε πως γίνετε ρευματοκλοπη.

Αυτά λοιπόν γιατί υπάρχει και η παροιμία που λέει πως εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Αν υπάρχει κάτι από αυτά που γράφω και δεν είναι αλήθεια ας βγει κάποιος να το διαψεύσει.

Μποντέικα: Ένας χρόνος από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίας Πολυρονίας – Κεράσματα και λαχειοφόρος

Previous article

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αφιέρωμα στον Κρίνο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured