0
Θέση, για την «καυτή» συνεδρίαση του δηµοτικού συµβουλίου, που στιγµατίστηκε από το γεγονός ότι πιάστηκαν στα χέρια οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κάτω Αχαΐας και Μαζαρακίου, έλαβε ο τ. αντιδήµαρχος ∆υτικής Αχαΐας Θανάσης Ραυτακόπουλος.
Μιλώντας στην «Π», χαρακτηρίζει τα όσα διαδραµατίστηκαν πρωτόγνωρα πράγµατα για τη δηµοκρατία, σε ένα χώρο που πάνε να πει ο καθένας την άποψή του. «Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει και τα βλέπαµε µέχρι τώρα στην τηλεόραση, σε κάτι τριτοκοσµικές, κυρίως, χώρες.
Αυτά που συνέβησαν μέσα στην αίθουσα του ΔΣ, δεν έχουν καµία θέση στην κοινωνία τη δική µας. Αν αυτοί θέλουν την κοινωνία µας να την υποβαθµίσουν και να την κατεβάσουν τόσο χαµηλά, αν αυτό είναι το όραµά τους, τότε ας το κάνουν σηµαία τους. ∆εν θα τους ακολουθήσουµε» συµπληρώνει.
Ο κ. Ραυτακόπουλος, αναφερόµενος στον ξυλοδαρµό του Ευάγγελου Τησαρχόντου, χρησιµοποιεί αυστηρή γλώσσα: « Οι νταβατζήδες πλέον δεν υπάρχουν»! Μάλιστα, το στέλεχος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης καλεί τον δήµαρχο Σπ. Μυλωνά να αναλάβει τις ευθύνες του, να σταµατήσει να καλύπτει πρόσωπα και γεγονότα. «Αν έχει όραµα ο δήµαρχος, πρέπει να ζητήσει την παραίτηση του κοινοτάρχη, που επέδειξε αντιθεσµική συµπεριφορά».
Για το πρόεδρο της Αχαγιάς πάντως, ως συνοδοιπόροι στα δηµοτικά πράγµατα, ο Θ. Ραυτακόπουλος υπογραµµίζει ότι ο κ. Τησαρχόντος είναι ο µόνος πρόεδρος στην ιστορία του θεσµού, που έχει βοηθήσει όλες τις Κοινότητες κι όχι µόνο τη δική του, µέρα – νύχτα, Χριστούγεννα και Πάσχα.
Μέσω της «Π», στέλνει σαφές παραταξιακό µήνυµα στον κ. Μυλωνά, για όσα θα επακολουθήσουν: «Η περίοδος χάριτος τελείωσε. Επί ένα χρόνο κάναµε µεγάλη υποµονή και περιµέναµε να δούµε το όραµά τους. Ουδέποτε είδε ο κόσµος κάτι διαφορετικό».
Για την αντιπολιτευτική στάση τους , εφεξής, ο κ. Ραυτακόπουλος, προαναγγέλλει, ότι θα είναι πολύ σκληρή.

Θετικός στον κορονοϊο καθηγητής του Γυμνάσιου Κάτω Αχαΐας -Θα απολυμανθεί αύριο το σχολείο

Previous article

Νικολάου: “Δικαίωμα στην έπαρση έχει μόνο η Ελληνική Σημαία”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured