0

Σε κακή κατάσταση παραμένει η Πατρών – Πύργου και σε ορισμένα σημεία της ο δρόμος θυμίζει “βομβαρδισμένο” τοπίο στην κυριολεξία. 

Σημεία από τα οποία με δυσκολία καταφέρνει να περάσει αυτοκίνητο, ενώ ένας δικυκλιστής είναι σίγουρο ότι σε περίπτωση που είναι λίγο απρόσεκτος ή έχει μία μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι προβλέπεται, χάνει εύκολα τον έλεγχο του οχήματος του, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Ο δρόμος της Πατρών – Πύργου, μια εθνική οδός “καρμανιόλα” όπως έχει χαρακτηριστεί, αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για κάποιον που θέλει να αποδείξει ότι η Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική χώρα στο εθνικό της δίκτυο. Οι νταλίκες και τα βαριά οχήματα, τα τρακτέρ που περνούν κάθε τόσο από διάφορα σημεία της και δεκάδες ακόμα παράγοντες έχουν κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση στο οδόστρωμα από ότι ήταν.

Όσο ο χρόνος περνά και οι εργολαβίες δεν ξεκινούν εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών, αλλά και της τακτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση να χωρίσει το όλο έργο σε οχτώ κομμάτια, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος για την προσθήκη νέων θυμάτων στην ήδη αυξανόμενη λίστα των τροχαίων που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια σε αυτήν την εθνική καρμανιόλα.

Ακόμα όμως και την ώρα που είναι να ξεκινήσουν τα έργα ο δρόμος γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος. Πριν από δέκα μέρες περίπου ο εργολάβος που έχει αναλάβει την μία από τις οχτώ εργολαβίες της εθνικής οδού, ξήλωσε την άσφαλτο για να βάλει καινούργια. Ωστόσο, μάλλον άφησε στη μέση τη δουλειά του, με αποτέλεσμα να κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη. 

Στις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στα social media είναι φανερό ότι όχημα δεν μπορεί να περάσει από το σημείο που βρίσκεται κοντά στο ύψος του αεροδρομίου του Αράξου, σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι έρχεται καλοκαιρινή τουριστική σεζόν και από τον εθνικό δρόμο της Πατρών – Πύργου, αλλά και τους επαρχιακούς που υπάρχουν γύρω, θα περάσουν δεκάδες τουρίστες που θα κατέβουν στην περιοχή από το αεροδρόμιο του Αράξου. Μάλλον δεν θα σχηματίσουν καλή εντύπωση από τις εικόνες αυτές.

 

"Βομβαρδισμένο" τοπίο η εθνική "καρμανιόλα" της Πατρών - Πύργου (φωτο)
patrasevents.gr

Νικολάου: «Αποκτούμε δυναμική νίκης την α’ Κυριακή»

Previous article

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 38χρονο Γιώργο Γεωργόπουλο – Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Άνω Αχαϊα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Featured