“Σε ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι των 25 ετών και όσα μας πρόσφερες”. Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του Σπύρου Θωμά, Χρήστος, αποχαιρέτησε το παιδί του μην μπορώντας και ο ίδιος να πιστέψει τον χαμό του. Με φωνή τρεμάμενη από τη συγκίνηση είπε ότι ο Σπύρος πετύχαινε όλους τους στόχους που έβαζε στη ζωή του. Ένας όμως έμεινε ανεκπλήρωτος. Η θητεία του στην προεδρική φρουρά. “Τώρα θα είσαι φρουρός στους ουρανούς, ίσως η Παναγία σε είχε περισσότερο ανάγκη από εμάς”.

Η κηδεία έγινε σε κλίμα οδύνης. Πάνω από το φέρετρο του γιού της που ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, στεκόταν η μητέρα  του, Νίκη Γιάχου, ενώ συντετριμμένος ήταν και ο αδελφός του.

Συγκινητικός και παρηγορητικός ήταν ο λόγος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομου, που εξήρε την προσωπικότητα και την πορεία ζωής του Σπύρου Θωμά. Ήσουν ένα παλικάρι της Πάτρας που σε αγάπησε όλη η Ελλάδα. Σήμερα, μαζί με την Πάτρα, είναι όλη η Ελλάδα εδώ και σε αγκαλιάζει και σε κατασπάζεται” είπε με σπασμένη φωνή, ο Μητροπολίτης.

thebest

Ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο! Ποιότητα στην τουριστική ζώνη της Δυτικής Αχαΐας – Νικολάου: Είναι ένα μεγάλο στοίχημα

Previous article

Η καλλιέργεια της πατάτας εξελίσσεται ομαλά στη Δυτική Αχαΐα, παρά τις δυσκολίες στην υπόλοιπη χώρα

Next article

You may also like

Επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος από τους πέντε δημάρχους της Αχαΐας – Ζητούν ανάκληση του μέτρου περιβαλλοντικής εισφοράς των ΦΟΔΣΑ

Οι πέντε Δήμαρχοι της Αχαΐας: Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, Καλαβρύτων Θανάσης ...
Δυτική Ελλάδα

Comments

Leave a reply