Μία φωτογραφία από το νοσοκομείο της Βοστώνης δημοσίευσε στα social media η μητέρα του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ που πλέον είναι έτοιμος ανα ακολουθήσει θεραπεία εκεί προκειμένου να αντιμετωπίσει τη μυϊκή ατροφία από την οποία πάσχει. Ο μικρός τα κατάφερε έχοντας στο πλευρό του όλο τον κόσμο που δίνοντας χρήματα από το υστέρημα του, κατάφερε να συγκεντρώσει το τεράστιο ποσό που χρειαζόταν γι΄αυτό το ταξίδι.

“Καλημέρα σε όλους από Βοστώνη!! Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που τα καταφέραμε!!! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας βοήθησε με την καρδιά του και είμαστε τώρα εδώ! Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο mda που εργάστηκε πολύ σκληρά για να οργανώσει αυτόν τον τεράστιο σκοπό! Να ευχαριστήσουμε ακόμη τον ελληνισμό εδώ, μας αγκάλιασαν αμέσως, καθώς και τη Χαρά, τη μαμα του Αντωνάκη, που από κοντά είναι ακόμα πιο γλυκιά!! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα. Είδαμε τον κ. Δάρρα από κοντά, εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ προσιτός, τον ευχαριστούμε για όλα! Με τη δική σας αγάπη καταφέραμε να φέρουμε το παιδί μας στα καλύτερα χέρια!! Να είστε όλοι καλά!!! Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις!” έγραψε.

Αχαϊκό: Καθαρισμός στον Πύρρο ποταμό και ευθυγράμμιση της κοίτης – Συντονισμός Περιφέρειας και Τ.Κ.

Previous article

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Σαγέικα

Next article

You may also like

ΟΑΕΔ-Νέα Κοινωφελής: Ξεκινάνε σήμερα οι αιτήσεις για 36.500 θέσεις -Δικαίωμα συμμετοχής, διαδικασία, μοριοδότηση

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, ξεκινάει σήμερα 11:00 π.μ. η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ...
Ελλάδα

Comments

Comments are closed.

More in Ελλάδα