0
Περιμένοντας στη λίστα αναμονής επί δέκα ολόκληρα χρόνια το πολύτιμο δώρο που θα τον κρατούσε στη ζωή, απεβίωσε προχθές ο Διονύσιος Κανελλόπουλος σε ηλικία μόλις 42 ετών.
Το πρόβλημα καρδιάς που αντιμετώπιζε δεν του άφηνε κανέναν περιθώριο επιβίωσης και μονόδρομο για τη σωτηρία του αποτελούσε η μεταμόσχευση καρδιάς.
Μέχρι την τελευταία στιγμή, ο ιδιαίτερα αγαπητός Αχαιός, ζούσε με την ελπίδα ότι θα χτυπούσε το τηλέφωνό του και θα του ανακοίνωναν ότι βρέθηκε δότης.
Ο Διονύσιος Κανελλόπουλος ήταν ένας ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος. Διέμενε στην περιοχή Πέτα Αχαΐας και ασχολούνταν με τις καλλιέργειες.
Οι φίλοι του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που είχε δύναμη ψυχής και θέληση για ζωή. Ποτέ δεν τον είδαν απογοητευμένο και παραδομένο στο πρόβλημά του. «Ηταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί σε όλους. Οποιος τον γνώριζε τον κέρδιζε με τις ευαισθησίες του και τη συμπεριφορά του. Ζούσε συνεχώς με την ελπίδα ότι θα βρίσκονταν δότης για να τον κρατήσει στη ζωή. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι προ ημερών, και παρ’ ότι η λειτουργία της καρδιάς του είχε μειωθεί σε ελάχιστο ποσοστό, έδειχνε εύχαρις, ιδιαίτερα ζωντανός, πήγαινε για το μπάνιο του, και πάντα είχε την ελπίδα της σωτηρίας του» μας μετέφεραν άνθρωποι του φιλικού του περιβάλλοντος.
«Διονύση είσαι ήρωας της ζωής. Τόσο υπομονετικός, τόσο καλός άνθρωπος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά» έγραφε στις 27 Ιουλίου στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο καθηγητής καρδιολογίας του ΠΓΝΠ Περικλής Νταβλούρος που ήταν και ο γιατρός του.
«Ολα καλά θα πάνε. Τα κάστρα δεν πέφτουν έτσι εύκολα» συμπληρώνει μία φίλη του. Ομως…
Ο Διονύσιος Κανελλόπουλος πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει τον πατέρα του και ζούσε με τη μητέρα του Αθηνά ενώ έχει έναν αδελφό ακόμα τον Χρήστο, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Αλέκα.
Η κηδεία του τελέστηκε χθες το απόγευμα σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα πένθους στον Αγιο Δημήτριο Πέτα Αχαΐας.
εφ. Πελοπόννησος

Πήρε Παπαστεργίου η Αχαϊκή – Φιλικό αύριο με την Κ20 του Παναιτωλικού

Previous article

ΠΡΟΣΟΧΗ! Yψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στην Αχαΐα – Οδηγίες προς τους πολίτες

Next article

You may also like

Βολές Κατσιφάρα για Προαστιακό: “Μιλάνε από έμμισθες θέσεις και ετοιμάζονται για εγκαίνια” – «Όραμα μας ο Προαστιακός έως την Κάτω Αχαΐα»

O πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Απόστολος Κατσιφάρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια ...
Δυτική Αχαϊα

Comments

Leave a reply

More in Featured