0

Όπως αναφέρει νεότερη διευκρινιστική ανακοίνωση από την Κοινωφελή Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας, για να γίνονται δεκτές και να παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου οι αιτήσεις συμμετοχής για την παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών θα πρέπει να έχουν πλήρη και ακριβή στοιχεία (αριθμό ατόμων, συνοδών και φωτογραφία στολής) και κάθε αίτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τον αριθμό των 70 ατόμων.

Παρακαλούνται οι αιτούντες να διαβάζουν προσεκτικά τις προϋποθέσεις του κανονισμού, που είναι αναρτημένες στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr στο Καρναβάλι των Μικρών.

Οι αιτήσεις συνεχίζονται έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020. Τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής, που υπάρχουν στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού patrascarnival.gr (υπογεγραμμένο από τον Υπεύθυνο της Ομάδας) και να το στείλουν στο mail karnavalimikron2014@gmail.com ή να το καταθέσουν  στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-314486 (κα Βάσω Κουράτου).

Στο τραπέζι η κατασκευή βοηθητικού γηπέδου στον Αλισσό, στην συνάντηση Ζαϊμή και παραγόντων του Λέοντα

Previous article

Διπλή σεισμική δόνηση τα ξημερώματα στην Αχαΐα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.