0

Όπως αναφέρει νεότερη διευκρινιστική ανακοίνωση από την Κοινωφελή Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας, για να γίνονται δεκτές και να παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου οι αιτήσεις συμμετοχής για την παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών θα πρέπει να έχουν πλήρη και ακριβή στοιχεία (αριθμό ατόμων, συνοδών και φωτογραφία στολής) και κάθε αίτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τον αριθμό των 70 ατόμων.

Παρακαλούνται οι αιτούντες να διαβάζουν προσεκτικά τις προϋποθέσεις του κανονισμού, που είναι αναρτημένες στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr στο Καρναβάλι των Μικρών.

Οι αιτήσεις συνεχίζονται έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020. Τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής, που υπάρχουν στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού patrascarnival.gr (υπογεγραμμένο από τον Υπεύθυνο της Ομάδας) και να το στείλουν στο mail karnavalimikron2014@gmail.com ή να το καταθέσουν  στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-314486 (κα Βάσω Κουράτου).

Εθελοντική αιμοδοσία “Save a life” στα Σαγέικα – Ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Μόβρη

Previous article

Διπλή σεισμική δόνηση τα ξημερώματα στην Αχαΐα

Next article

You may also like

Ευχαριστήριο της καθηγήτριας που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και το ΠΠΝΠ

Ευχαριστήριο απέστειλε η καθηγήτρια που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών Πύργου, Χριστίνα Γκουρνέλου.  “Θα ήθελα να εκφράσω ...
Δυτική Ελλάδα

Comments

Comments are closed.