0

Στις 08:00 θα χτυπήσει το κουδούνι και οι υποψήφιοι που τελείωσαν φέτος τα ΕΠΑΛ θα ριχθούν στη μάχη των πανελλαδικών, με πρώτο μάθημα τα Νέα Ελληνικά.

Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 08:30 και οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στα σχολεία μέχρι τις 08:00 το πρωί. Έχουν τρεις ώρες στη διάθεσή τους για να γράψουν και να παραδώσουν το γραπτό τους.

Αύριο Παρασκευή, 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) θα κάνουν τη δική τους πρεμιέρα με τη Νέα Ελληνική Γλώσσα, μάθημα Γενικής Παιδείας.

Οι εξετάσεις των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού για τα ΓΕΛ και Ειδικότητας για τα ΕΠΑΛ θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 18 και 20 Ιουνίου, αντίστοιχα.

Ακολούθως, αναμένεται να διεξαχθούν οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα, από τις 21 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα για τις φετινές Πανελλήνιες

– Στις 10 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
– Στις 12 Ιουνίου: Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
– Στις 14 Ιουνίου: Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
– Στις 18 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας).

Αναφορικά με τα ΕΠΑΛ, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν αρχικά στις 6 Ιουνίου στα Νέα Ελληνικά και στις 8 Ιουνίου στα Μαθηματικά (Άλγεβρα). Από τις 11 έως και τις 20 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας για τις Πανελλήνιες.

Αχαΐα: Διεργασίες για τις εκλογές – Τι λέει ο συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αθανασόπουλος

Previous article

Σχολεία: Αλλαγές σε δημοτικά και νηπιαγωγεία: Ποια καταργούνται και ποια προάγονται στην Δυτική Αχαΐα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply