0

Κατάσταση οργανωμένης διαπλοκής στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας καταγγέλλει με δηλώσεις ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς.

Η πλήρης δήλωση του Σπ. Μυλωνά έχει ως εξής:

«Το σημερινό ρεπορτάζ της «Γνώμης» αποκαλύπτει το βαρύ κλίμα μέσα στο οποίο διεξάγεται η προεκλογική περίοδος στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Το δημοτικό ταμείο χρησιμοποιείται κατά κόρον για τις προεκλογικές ανάγκες του απερχόμενου δημάρχου, για τον  προσεταιρισμό υποψηφίων και για τον επηρεασμό των ψηφοφόρων. Θα πρόσθετα επίσης ότι οι αποκαλύψεις της εφημερίδας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Πρόκειται για μια κατάσταση οργανωμένης διαπλοκής, περιφρόνησης του δημοτικού χρήματος και ευτελισμού της ίδιας της Δημοκρατίας.

Καταγγέλλω αυτές τις πρακτικές και ταυτόχρονα καλώ όλους τους συνδημότες να αποδοκιμάσουν αυτές τις συναλλαγές που κάνουν το Δήμο μας και την τοπική κοινωνία να είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή.

Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές αποτελούν μια θαυμάσια ευκαιρία για να αποκατασταθεί η ισονομία μεταξύ όλων των δημοτών αλλά και η συλλογική μας αξιοπρέπεια που πλήττονται βάναυσα από την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Η παράταξή μας, το «Όραμα για τη Δυτική Αχαία», είναι σταθερά αποφασισμένη να αποκαταστήσει τη νομιμότητα, να αντιμετωπίσει με ισότητα όλους τους δημότες και να βάλει λουκέτο στη βιοτεχνία των απ’ ευθείας αναθέσεων στην οποία έχει καταντήσει ο Δήμος».

Εμπορικός Δύμης: Επιτακτική ανάγκη οι χώροι στάθμευσης στην πόλη μας

Previous article

Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου, η Σκλάβου Μαρίνα, ο Παναγιωτόπουλος Θανάσης, ο Πετούσης Γεώργιος και ο Ρικάς Κωνσταντίνος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply