Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη από σήμερα 1 Αυγούστου 2020.

Συγκεκριμένα:

Απαγορεύεται η κίνηση όλων των οχημάτων στο τμήμα της Οδού  25ης Μαρτίου, από την πλατεία Δημοκρατίας έως την οδό Αγ. Ιωάννου ως εξής:

  • Καθημερινά από τις 9:00μμ έως τις 7:00πμ της επομένης ημέρας.
  • Σαββατοκύριακα από τις 3:00μμ του Σαββάτου έως  τις 7:00πμ της Δευτέρας.
  • Αργίες από τις 7:00μμ της προηγούμενης ημέρας μέχρι τις 7:00π.μ. της επόμενης ημέρας.

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων,  στην  πλατεία Δημοκρατίας και συγκεκριμένα, στο τμήμα της οδού Αποστόλου Ανδρέου, από την συμβολή της οδού Υπ. Παπαδημητρίου  έως το πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη (και από τις δύο πλευρές) καθώς και από την οδό Πατρών – Πύργου έως  τη συμβολή της οδού Αράξου (από τη δεξιά πλευρά).

Οι  θέσεις ΤΑΧΙ παραμένουν ως έχουν, ενώ θα χωροθετηθεί και μια θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ καθώς και δυο θέσεις φορτοεκφόρτωσης  για συγκεκριμένες ώρες (10:00-12:00 πμ και 02:00 έως 04:00 μμ).

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της οδού Φλέμινγκ προς την πλευρά της πλατείας, μεταξύ των οδών Αγ. Ιωάννη και Δεξαμενού. (Και στο σημείο αυτό θα δημιουργηθούν δύο θέσεις φορτοεκφόρτωσης).

Για την εφαρμογή των παραπάνω ρυθμίσεων  θα υπάρξει διαγράμμιση κίτρινου χρώματος στα αντίστοιχα τμήματα των οδών, καθώς και διαγράμμιση μπλε και λευκού χρώματος για τη θέση ΑΜΕΑ.

Με τα μέτρα αυτά, ο Δήμος μας ξεκινά μια πρώτη σειρά παρεμβάσεων, ώστε η πόλη να γίνει και λειτουργικότερη και  φιλικότερη για τους πεζούς. Θα υπάρξει τοποθέτηση  αντίστοιχων πινακίδων, καθώς και διανομή έντυπου πληροφοριακού υλικού.

Κορονοϊός Ελλάδα: Εγκύκλιος με οδηγίες για τα νοσοκομεία, αναστολή των επισκεπτηρίων

Previous article

Για τα μέτρα προστασίας και τη χρήση μάσκας στους χώρους του Κέντρου Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.