0
Για μια ώρα έκλεισαν, την Τρίτη, την εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Βιομηχανικής, οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας και του Ερυμάνθου, αλλά χωρίς τρακτέρ και οχήματα. Η κίνηση των αυτοκινήτων εκτρέπτο από την Τροχαία στην παλαιά εθνική οδό.
Στο μεταξύ, στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης «κλείδωσε» το ραντεβού μεταξύ του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης δήλωσε:
«Η κυβέρνηση καλωσορίζει την απόφαση των μπλόκων να προσέλθουν στον διάλογο. Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης των προβλημάτων που υφίσταται η πρωτογενής παραγωγή διαχρονικά. Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα των αγροτών, ενώ άλλα έχουν δρομολογηθεί και γίνονται συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους και των αντοχών της οικονομίας.
Ευελπιστούμε και βασιζόμαστε στην διαρκή και αγαστή συνεργασία του αγροτικού κόσμου και των οργανώσεών του, προκειμένου από κοινού να δώσουμε την ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή.
Ο διάλογος πρέπει να γίνεται χωρίς αποκλεισμούς και να είναι συνεχής»
* ΦΩΤΟ από τη συνάντηση των αγροτών στα “ΠΕΥΚΑ”.

Το ΚΙΝ.ΑΛ Αχαϊας για το Συνέδριο του Μαρτίου – Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων

Previous article

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – Καρναβάλι 2019: Αυτοί είναι οι «Μαγεμένοι Κύκνοι» του συλλόγου Σαγεϊκων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *