Με νέα παρέμβασή του ο τ. Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστος Νικολάου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα το οποίο συνέβη την Κυριακή,  στην Πατρών – Πύργου.

Οτ. Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας τονίζει ξανά πως είναι επιτακτική ανάγκη η ύπαρξη μια ριζικής λύσης, ώστε να μπει επιτέλους ένα οριστικό τέλος στην απώλεια τόσων ψυχών.

Παράλληλα καλεί τους φορείς και τους δημότες της Δυτικής Αχαΐας στο κλείσιμο του δρόμου την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στα σύνορα των Νομών Αχαΐας και Ηλείας στο Βουπράσιο.

Η κινητοποίηση όλων των αρμόδιων φορέων είναι πια μονόδρομος, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χρήστος Νικολάου και κλείνει:

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Βουπράσιοδίνουμε δυναμικό παρών ώστε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Νέα κινητοποίηση για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου την Τετάρτη 26 Φλεβάρη

Νέα κινητοποίηση για την άμεση έναρξη εργασιών κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Πύργου – Ολυμπία – Τσάκωνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φλεβάρη, στις 12 το μεσημέρι στο Βουπράσιο, στα όρια των νομών Αχαΐας και Ηλείας.

“Φωνές” στη Δυτική Αχαϊα για τη στέγαση 300 μεταναστών στα Νιφορέικα

Previous article

Σήμερα το τελευταίο αντίο στους δυο φίλους που σκοτώθηκαν στην Πατρών -Πύργου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured