0

Η παραδοχή του Σπύρου Μυλωνά, ότι η δημοτική αρχή, αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη, ακούστηκε στην ομιλία του, στη χθεσινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας του δήμου στα Λουσικά.

Τα όσα ειλικρινώς ακούστηκαν από τον δήμαρχο, έχουν απόλυτη εφαρμογή στην πραγματικότητα, αφού πολίτες καθημερινά κάνουν παράπονα ως προς τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος, είπε συγκεκριμένα, ότι “Υπάρχει ένα βουβό πρόβλημα. Που είναι πολύ σοβαρό. Πρόκειται για την εξυπηρέτηση του δημότη. Η οποία αυτή την ώρα είναι κάκιστη! Κάνουμε τέσσερις μήνες για να απαντήσουμε και να ανταποκριθούμε στα αιτήματα αν και μερικές φορές, δυστυχώς, δεν απαντάμε καθόλου! Αυτό θα τελειώσει!”.

Ο δρόμος, όπως είπε ο δήμαρχος, μπορείς να είναι μακρύς, αλλά “στόχος της δημοτικής αρχής είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη με ποιότητα και αμεσότητα και πάνω σε αυτό δουλεύουμε”, προσθέτοντας ότι ο δήμος δίνει πολύ μεγάλο βάρος και τρέφει μεγάλες προσδοκίες ως προς την εφαρμογή Sense City που θα κάνει πρεμιέρα στον δήμο την Παρασκευή.

Η Αχαϊκή 1-1 με τον Πανμοβριακό

Previous article

Aντικαπνιστικός: Πλήρης συμμόρφωση στην Κάτω Αχαΐα – Καμία παράβαση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.