Η γιατρός-ακτινολόγους, επιμελήτρια Α’ του ΠΓΝΠ, Ασπασία Ρηγοπούλου, καταθέτει τις δικές της απόψεις, για όσα βιώνουμε αυτές τις μέρες.

Ειδικότερα αναφέρει:

Με λυπεί το γεγονός ότι η κοινωνία μας συνεχίζει να γυρίζει την πλάτη της στο μοναδικό όπλο που έχουμε για την προστασία μας από την επιδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η πειθαρχία στις απαγορεύσεις αποτελεί μονόδρομο.

Δυστυχώς η εικόνα που καταγράφω σε κλειστά μεν καταστήματα αναψυχής αλλα με τα τραπεζοκαθίσματα έξω ελεύθερα να κάθεται κόσμος με καφέ στο χέρι δεν δείχνει πειθαρχία… Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο….. Συνωστισμός και διασπορά της νόσου.

Ποσο δύσκολο είναι πια να συνεργαστούμε για το καλό όλων μας και κυρίως των ευπαθών ομάδων.

Πάω στο νοσοκομειο κάθε μέρα και με ρωτούν οι φίλοι αν φοβάμαι… Δεν φοβάμαι, όχι γιατί το παίζω  ηρωίδα, αλλά γιατί συνειδητά όλοι λαμβάνουμε μέτρα προστασίας και σεβόμαστε ο καθένας μας την υγεία μας και κατά συνέπεια και την υγεία των συναδέλφων μας και όλων των συνανθρώπων μας.

Απεναντίας φοβάμαι όταν βλέπω τόσο κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, να κυκλοφορεί χωρίς καμμία προφύλαξη, σαν να μην συνειδητοποιεί ότι τα μέτρα μας αφορούν όλους»

Σε σειρά έκτακτων μέτρων προχωρά ο δήμος

Previous article

Χωρίς νερό ξανά η Κάτω Αχαΐα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.