Στη κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Μελίνα Μερκούρη έκοψε την πίτα της η Αθλητική Ένωση Αχαική Α.Ε.

Αθλητές μικροί και μεγάλοι, οι γονείς τους, φίλοι, φίλαθλοι και επίσημοι βρέθηκαν στην εκδήλωση τιμώντας τον γηραιότερο σύλλογο της Δυτικής Αχαΐας και έναν από τους μεγαλύτερους σε όλη τη χώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Μυλωνάς Σπύρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και θεμάτων παιδείας Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Καραντζάς Άγγελος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κουνάβης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Πετρόπουλος Νίκος, ο πρώην δήμαρχος Δύμης Γκοτσούλιας Διονύσιος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Νιφορεΐκων Μαγκαφάς Οδυσσέας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καμπέρος Ηλίας και Ταπεινός Κωνσταντίνος και η Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “ΠΑΛΕΙΑ” Καραμπελιά Ροδία.
Όλοι με τη σειρά τους, ευχήθηκαν τα καλύτερα στο αθλητικό σωματείο και τα στελέχη του. 
Σύσσωμη η διοίκηση και το τεχνικό team έδωσαν την υπόσχεση για το καλύτερο αποτέλεσμα τον Μάιο με την κατάκτηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Μπρελόκ, εορταστικά με το λογότυπο των 100 ετών, ατζέντες, ρολόγια διακόσμησης,καπελάκια κ.α. είχαν δημιουργήσει μια ξεχωριστή γωνία στο πολιτιστικό κέντρο δείγμα του εορταστικού κλίματος των 100 ετών που υπάρχει στο σύλλογο και στη πόλη.

Ευχή όλων για υγεία, ευημερία πρόοδο και πάντα δίπλα στην μεγάλη μας κυρία την ΑΧΑΪΚΉ.

Πουρνάρι όπως λέμε… Διαφάνι! Με “Αγριες Σφήκες” στο Αχαγιώτικο Καρναβάλι

Previous article

ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση στη Νέα Μανωλάδα – Μάνα και κόρη περιγράφουν στην κάμερα τον εφιάλτη που έζησαν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured