0
Μεγάλη πυρκαγιά, εκδηλώθηκε το απόγευμα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή ανάμεσα στα Σαγέικα και το Λιμνοχώρι, του Δήμου Δυτικής Αχαϊας.
Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, εξαπλώθηκε ταχύτατα, καίγοντας στο πέρασμά της, χορτολιβαδικές εκτάσεις, καλαμιώνες, θάμνους, ελαιόδεντρα και εσπεριδοειδή, ενώ σε κίνδυνο βρέθηκαν και αιγοπρόβατα.
Η προσέγγιση στα μέτωπα που είχαν διασκορπιστεί, ήταν δύσκολη, καθώς η φορά του ανέμου άλλαζε συχνά, δυσχεραίνοντας το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έφτασε στην περιοχή με ισχυρή δύναμη, αποτελούμενη από 17 οχήματα με 34 άνδρες και πεζοπόρο τμήμα με 20 άνδρες, ενώ συνέδραμαν εθελοντές του ΣΕΔΙΠ και η πολιτική προστασία του δήμου και εναέρια μέσα που έκαναν συνεχείς ρίψεις νερού.
Κλειστή παρέμεινε για αρκετή ώρα η επαρχιακή οδός Σαγέικα – Λιμνοχώρι Αχαΐας.

Σχολικά “ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ” και ψωνίζουμε με ασφάλεια!!

Previous article

Πατρῶν Χρυσόστομος: «Oἱ Ἱερεῖς μας στηρίζουν τήν Ἑλλάδα»

Next article

You may also like

ΒΙΝΤΕΟ- Τι πραγματικά έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο -Αλέκος Θανόπουλος: “Υπήρξε χειροδικία σε βάρος του προέδρου Κ. Αχαϊας, βρέθηκα ανάμεσά τους”

Ο Αλέκος Θανόπουλος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Αχαΐας, μιλά αποκλειστικά στο e-dytikiachaia για τα γεγονότα της ...
Featured

Comments

Comments are closed.

More in Featured