Υλικά συνταγής

  • 500 γρ. λαζάνια (1 πακέτο)
  • 1 κιλό σπανάκι πλυμένο, καθαρισμένο και χοντροκομμένο
  • 3 φρέσκα κρεµµυδάκια ψιλοκοµµένα
  • 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 500 γρ. φέτα τριμμένη
  • 500 ml κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι

 Εκτέλεση συνταγής

Ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά το λάδι και το βούτυρο. Σοτάρετε το κρεµµύδι, τα φρέσκα κρεµµυδάκια, τα πράσα για 5′, προσθέτετε το σπανάκι και σοτάρετε για 3′-4′ µέχρι να µαραθεί.

Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνετε και βράζετε πάντα σε μέτρια θερμοκρασία για 7′-8′ περίπου, ανακατεύοντας τακτικά. Αποσύρετε το μέιγμα από τη φωτιά, προσθέτετε τη φέτα και ανακατεύετε.

Σ’ ένα λαδωμένο μακρόστενο ταψί στρώνετε 4 λαζάνια. Από πάνω προσθέτετε το μείγμα με το σπανάκι. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι  να τελειώσουν τα υλικά Ψήνετε στο φούρνο στους 200°C για 40’-45’.

Ψυχραιμία: Δεν αλλάζει με ένα …ποστ ο αλγόριθμος του facebook – Η… άχρηστη ανάρτηση

Previous article

Χειροπέδες σε τρία άτομα στην Κάτω Αχαΐα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply