Συνάντηση για τα ανοιχτά μέτωπα του δήμου της Δυτικής Αχαΐας είχε το μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ Έλενα Κονιδάρη, με τον δήμαρχο της περιοχής, Χρήστο Νικολάου.

Η κ. Κονιδάρη, με καταγωγή από την περιοχή, έχει γνώση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος δήμος και σε κάθε ευκαιρία τα θέτει διεκδικώντας την επίλυσή τους.

Αυτός ήταν και ο λόγος της συνάντησής της με τον κ. Νικολάου ο οποίος άλλωστε εργάζεται στοχευμένα και συντονισμένα προς αυτή την κατεύθυνση. Αποτελεί κοινή τους αγωνία η διαχείριση ζητημάτων όπως, η λειψυδρία και η επέκταση της διώρυγας του Πηνειού, η κατασκευή της Ολυμπίας Οδού και η σύνδεσή της με την Κάτω Αχαΐα. Η  ενίσχυση των καλλιεργητών της περιοχής οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, έχουν πληγεί σε μέγιστο βαθμό, ο εκσυγχρονισμός του Κέντρου Υγείας, ο περιφερειακός δρόμος Κάτω Αχαΐας – Αράξου. Η μετατροπή του κρατικού αερολιμένα του Αράξου σε αεροδρόμιο διακίνησης αγροτικών προϊόντων καθώς και η αντιπλημμυρική θωράκιση των πυρόπληκτων περιοχών.

«Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής είναι διαρκής κι αυτό το βλέπουν καθημερινά οι συμπολίτες μας. Από κει και πέρα οφείλει η πολιτεία και η περιφέρεια να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η Δυτική Αχαΐα είναι προικισμένος τόπος αλλά απαιτεί ενίσχυση για να αξιοποιηθεί όλος αυτός ο πλούτος της» σχολίασε η κ. Κονιδάρη.

Αύριο Σάββατο η “Γιορτή της Σαρδέλας” στις Αλυκές

Previous article

Απόψε “Ελλάδας Δρώμενα” – θρύλοι, μύθοι, παραδόσεις… Μια μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Γομοστού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply