0

Η ανακοίνωση του δήμου Δυτικής Αχαΐας:

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας εν όψει της άφιξης του «Ιανού» στα όρια του Δήμου, ανακοινώνει η δημοτική αρχή. 

 

Τις προηγούμενες ώρες ελέγχθηκε εκ νέου ένας μεγάλος αριθμός φρεατίων, σε όλη την έκταση του Δήμου, με ιστορικό υπερχειλίσεων ενώ κινητοποιήθηκε όλος ο εξοπλισμός του Δήμου καθώς και ιδιωτικά μηχανήματα που έκαναν σημαντικό αριθμό παρεμβάσεων, όπως καθαρισμοί, διανοίξεις, κ.λ.π. σε σημεία που πιθανολογούνται πλημμύρες. Οι παρεμβάσεις αυτές έγιναν μέχρι αργά τη νύχτα της Πέμπτης ενώ συνεχίζονται και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Ταυτόχρονα σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες του Δήμου με τους αντιδημάρχους να είναι σε συνεχή επαφή τόσο με την Πολιτική Προστασία όσο και με πολίτες που αναφέρουν πιθανά προβλήματα. Την ίδια ώρα ένας σημαντικός αριθμός από χωματουργικά μηχανήματα έχουν διαταχθεί στα πιο επικίνδυνα σημεία του Δήμου, έτοιμα να παρέμβουν όπου και όταν χρειαστεί.

Στο μεταξύ η κατεύθυνση του κυκλώνα παρακολουθείται σε συνεχή βάση προκειμένου να υπάρξει η κατάλληλη αντίδραση κατά την εκδήλωση, στα όρια του Δήμου, των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Τέλος ο Δήμος υπενθυμίζει προς τους δημότες τους βασικούς κανόνες που πρέπει να τηρήσουν κατά την εκδήλωση των ακραίων φαινομένων.

Κτηματολόγιο: Παγώνουν τα πρόστιμα έως το τέλος του χρόνου

Previous article

Αναβάλλεται λόγω “ΙΑΝΟΥ” το Δημοτικό Συμβούλιο

Next article

You may also like

Με συννεφιά σήμερα Κυριακή

  Κυριακή  25-10-2020  Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί ...
Featured

Comments

Comments are closed.