Η ομάδα της Αχαγιάς 82 στηρίζει τον κόσμο στις δύσκολες στιγμές που διανύει με την εξάπλωση του κορονοϊού και λαμβάνει και εκείνη μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί και μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή της:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Ε.Ο.Κ. μετά την πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, καλεί όλους τους φορείς του αθλήματος ( Παράγοντες – Σωματεία – Αθλητές – Προπονητές –Διαιτητές – Κριτές – Δημοσιογράφους – Φιλάθλους κ.λ.π. ) να ενισχύσουν την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα και ταυτόχρονα να στείλουμε μηνύματα ενότητας και αλληλεγγύης.

Κινητή μονάδα Αιμοδοσίας θα βρίσκεται καθημερινά στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη 16-04-2020, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατο-Κύριακων. Οι ώρες που θα μπορούμε να δώσουμε Αίμα είναι: 09.30 – 13.30 Καθημερινά & 17.30 – 20.30 τα απογεύματα της Τρίτης –Πέμπτης και Παρασκευής.Ας γίνουμε εθελοντές Αιμοδότες
Ας προσφέρουμε το δώρο της Ζωής.

Δείτε και την εν λόγω δημοσίευση της Αχαγιάς:

Κορονοϊός: 52 νέα κρούσματα – 83 οι νεκροί, οι 2 σήμερα

Previous article

Δυτική Αχαΐα: Με ηλιοφάνεια σήμερα Πέμπτη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured