0

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης και την ήττα της ομάδας του στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής ήταν ο Αλέξης Γαβριλόπουλος.

Ο τεχνικός της Αχαϊκής μίλησε στην εφημερίδα  «Match» και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πρέπει άμεσα να συνέλθουν και να αποδώσουν
με βάση τις ικανότητες τους.

«Θεωρώ πως σήμερα εμείς χάσαμε το παιχνίδι και δεν το κέρδισε ο αντίπαλος. Θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με την ισοπαλία, ωστόσο υποπέσαμε σε μια «φθηνή» ήττα στην πρεμιέρα. Τα γκολ των αντιπάλων μας ουσιαστικά προήλθαν από δυο φάσεις στις οποίες αδρανήσαμε και «κοιμηθήκαμε», σε μια αναμέτρηση που ως εκείνο το λεπτό ήταν αρκετά μοιρασμένη. Όταν στη συνέχεια κάναμε τις φάσεις μας, εκείνες δεν είχαν αποτέλεσμα και ουσιαστικά όλα για εμάς είχαν κριθεί. Επίσης, θεωρώ πως δεν μας δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Κοτσόκολο.
Πρέπει ενόψει του Εθνικού Σκουλικάδου να πατήσουμε ξανά στα πόδια μας, να ξυπνήσουμε άμεσα και να αποδώσουμε όσα πραγματικά μπορούμε πρωτίστως για την ιστορία του συλλόγου αλλά και για τους εαυτούς μας».

 

Στις εγκαταστάσεις του ΣΕΔΙΠ, Νικολάου, Στεργιόπουλος και Θανόπουλος

Previous article

Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Αρθρίτιδας: Τι χρειάζεται να γνωρίζουμε

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured