0

Δουλεύει υπερωρίες η προπαγανδιστική μηχανή της Άγκυρας και δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Oruc Reis συνοδευόμενου από τουρκικά πολεμικά πλοία.

Ωστόσο, στις φωτογραφίες που έδωσαν οι Τούρκοι με το Oruc Reis δεν διευκρινίζεται το πού και το πότε τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

Το βράδυ της Δευτέρας 10/8 το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανήρτησε στο Twitter, φωτογραφίες του Oruc Reis που φαίνεται να συνοδεύεται από τουρκικά πολεμικά πλοία.

Δεν διευκρινίζεται ούτε πού, ούτε πότε ελήφθησαν οι φωτογραφίες. Στις αναρτήσεις υποστηρίζεται ότι τα τουρκικά πολεμικά πλοία «παρέχουν προστασία» στο τουρκικό σκάφος καθώς και ότι «οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις λαμβάνουν μέτρα προκειμένου να προστατεύσουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο».

Το Oruc Reis συνοδεύεται από επτά τουρκικές φρεγάτες οι οποίες έχουν απλωθεί σε κοντινή απόσταση γύρω του, δημιουργώντας προστατευτικό κλοιό.

Γώγος: Να ληφθούν κι άλλα μέτρα πριν από τον Δεκαπενταύγουστο

Previous article

Αχαΐα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ, για πληροφορίες διοργάνωσης πανηγυριών – Μαρτζάκλης: «Να το ξεχάσουν»

Next article

You may also like

Τροποποιητικές δηλώσεις για αναδρομικές αποδοχές, αγροτικές επιδοτήσεις και ανείσπρακτες δεδουλευμένες αποδοχές

Με τροποποιητικές δηλώσεις θα πρέπει οι φορολογούμενοι να δηλώσουν τις αναδρομικές  αποδοχές μισθών και συντάξεων, τις αγροτικές επιδοτήσεις προηγούμενων ...
Ελλάδα

Comments

Comments are closed.

More in Ελλάδα