Η τελευταία μέρα του πρώτη μήνα του χρόνου δεν ήταν τυχερή για κάποιους που οδηγούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Βάρδας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Χθες Παρασκευή στην ευρύτερη περιοχή σημειώθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα με ένα μόνο τραυματισμό.

Στο σημείο έφθασαν αμέσως  οχήματα της Π.Υ. Λεχαινών με επικεφαλής τον διοικητή επιπυραγό Αργύρη Φαλίδα και έξι άντρες που απεγκλώβισαν τον τραυματία και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφθασε Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο ΚΥ Βάρδας.

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε το δεύτερο τροχαίο:  δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε διασταύρωση στο κέντρο της Βάρδας. Ευτυχώς στο τροχαίο αυτό δεν υπήρχε τραυματισμός.

Το τρίτο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 4 το απόγευμα  στην ΕΟ Πατρών Πύργου κοντά στα φανάρια της Βάρδας. Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και στη συνέχεια σταμάτησε στο πρανές. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.

 

(φωτογραφίες π. Ιωάννης Κούγιας) 

patrisnews.gr

Δυτική Αχαΐα: «Επεισόδιο» σε πίτα με βουλευτή και πρώην Δήμαρχο -Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΔΕΝ «ΣΗΚΩΣΕ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ

Previous article

Από τον Άραξο σηκώθηκε F16 για το τουρκικό πλοίο Ορούτς Ρέις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured