Ένας ωραίος αγώνας με τις καλύτερες εντυπώσεις διεξήχθη με την πρωτοβουλία του συλλόγου Γονέων Αλισσού, ο οποίος μας ενημερώνει:

«Αυτό συνέβη το Σάββατο που μας πέρασε, σε ένα τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας. Φιλοξενούμενη ομάδα ήταν το δημοτικό σχολείο του Μαζαρακίου σε μια αναμέτρηση που είχε ως γηπεδούχο την ομάδα του δημοτικού σχολείου Αλισσου.

Νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι, με ένα σκορ που δεν παίζει κανένα ρόλο. Σημασία είχε ότι και οι δυο ομάδες έπαιξαν με πάθος και απόλαυσαν κάθε στιγμή του αγώνα. Ο Σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Σύλλογο γονέων Μαζαρακίου, για την τιμή που μας έκαναν και αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας, να συμμετάσχουν στο τουρνουά, καθώς και τον πρόεδρο τους Τάσο Γκανά για την άψογη συνεργασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς του σχολείου μας που τόσα χρόνια στηρίζουν την κάθε μας εκδήλωση. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον ποδοσφαιριστή του ΛΕΟΝΤΑ Αλισσου Τάκη Μπρακατσέλο, που εκτέλεσε χρέη διαιτητή και διαφύλαξε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης τον Κώστα Δεσινιώτη, φροντιστή του γηπέδου που η συμβολή του ήταν υψίστης σημασίας ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΣ του ΛΕΟΝΤΑ Αλισσου, καθώς και στο Γενικό Αρχηγό, Μάκη Κοσιώνη για την παραχώρηση του γηπέδου προκειμένου να διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε και το δώρο του συγχωριανού μας Νίκου Μητρόπουλου, ( achaia sport ) την μπάλα ποδοσφαίρου που δόθηκε στους νικητές και τον ευχαριστούμε θερμά. Δεν τελειώσαμε όμως…. θα υπάρξει κι άλλος αγώνας….»

Κάτω Αχαΐα: Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας

Previous article

Αθλοπαιδιές από τον σύλλογο Γομοστού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply