Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ στην Πάτρα, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο φορέας Save Coast που αποτελείται από τους συλλόγους Καλαμακίου Κάτω Αχαΐας, παραλίας Λακκόπετρας, Βραχνείκων και Αλυκής Αιγίου. Το ΔΣ του συλλόγου (Τάκης Χρονόπουλος, Περικλής Ρογκάλας, Σοφία Πανίτσα και Χριστόφορος Καπόπουλος) ευχαρίστησε θερμά για τη ζεστή τους ανταπόκριση το κοινό, το οποίο εκπροσωπούσε όλες τις περιοχές που αφορούν τον φορέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας Άννα Μαρία Ρογδάκη, η πρόεδρος του παραρτήματος Πάτρας Άλμα Ζωής Λιολιώ Κολυπέρα, η εκπρόσωπος του ΕΕΣ Βιβή Λουκοπούλου, ο πρόεδρος του συλλόγου “Πείρου” και εκπρόσωπος του γραφείου του Φ. Ζαΐμη, Δημήτρης Μπαρμπούνης, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Θανάσης Πετρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Σπιράλ» Πέτρος Ψωμάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ξ. Μπαχράς και Φ. Λιάκος και πολλοί άλλοι. Την εκδήλωση έντυσε μουσικά με εξαιρετικές επιλογές, το σύνολο Εν Χορδώ του Θόδωρου Γεωργόπουλου που καταχειροκροτήθηκε.

Οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν δώρα που ευγενικά παραχώρησαν στον φορέα οι χορηγοί.

Τουριστικό γραφείο ΕΝΑΛΙΑ ένα ταξίδι

Pelops Land Travel – Εταιρεία Τουρισμού, Μιαούλη 43-45, δώρο για 2 ζευγάρια την διαμονή για 4 μέρες σε 5αστερο ξενοδοχείο με πρωινό και υπηρεσίες σπα.

2. ΙΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΦΟΙ ΛΑΓΓΟΥΡΕΤΟΥ κινητό τηλέφωνο αξίας 130 ευρώ.

3. Modeleni κατάστημα ενδυμάτων μια ζακέτα από γούνα συνθετική αξίας 80 ευρώ.

4. κρασιά ΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗ

5. σίδερο boiler προσφορά Δημήτρη Κουρεμένου

6. Ηλεκτρική σκούπα προσφορά Δημήτρη Κουρεμένου

7. Αφοι Πανίτσα ευθυγράμμιση & ζυγοστάθμιση παντός τύπου αυτ/του.

Φωτιά έκαψε και πάλι καλαμιώνες στην Στροφυλιά

Previous article

Άγιο είχε οικογένεια στην Πατρών-Πύργου – Το αυτοκίνητο έπεσε σε χωράφι και βγήκαν σώοι – Στο ύψος του Γομοστού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.