Έστω και με καθυστέρηση, οι γιατροί και υπόλοιποι εργαζόμενοι του ΚΥΚΑ έκοψαν την πίτα τους λίγο πριν την εκπνοή του Φλεβάρη.
Σε μια αίθουσα γεμάτη, μιας και παραβρέθηκε η μεγάλη πλειοψηφία των μελών της οικογένειας του ΚΥΚΑ, η καλοτυχία για τη χρονιά που έρχεται, άγγιξε τρεις -μιας και τόσα ήταν τα φλουριά- από τις εργαζόμενες: τη Γενική Οικογενειακή Ιατρό κα Ευαγγελία Αγοράκη, την Κοινωνική Λειτουργό κα Σταυρούλα Δημητροπούλου και την Καθαρίστρια κα Παναγιώτα Πολυδωροπούλου. Από ένα λογοτεχνικό βιβλίο, ένα ρεπό για να το διαβάσουν και τις ευχές όλων.
Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του νέου Επιστημονικά Υπευθύνου του Κέντρου Υγείας κου Τάσου Γιακουμή. Ένας απολογισμός της λειτουργίας και κοινωνικής προσφοράς του ΚΥΚΑ στα 33 χρόνια που υπάρχει. Ένας προγραμματισμός για τις δυνατότητες που χτίζονται για την αναβάθμιση της λειτουργίας του, αλλαγές στην καθημερινότητά του που θα επέλθουν σύντομα και αγώνας για την απεύθυνσή του στην τοπική κοινωνία και στις ανάγκες της.
Χαιρετισμό απηύθυναν η προηγούμενη Επιστημονικά Υπεύθυνη Παιδίατρος κα Μαρία Δελή, η Προϊσταμέη της νοσηλευτικής υπηρεσίας κα Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και ο Διοικητικός Προϊστάμενος κος Θανάσης Σαμίκος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, λουλούδι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και γυαλιά, κείμενο που λέει "11 NOTE 6 PRO JAL CAMERA"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, άτομα κάθονται και πίνακας

 

Βάλε το ντόμινο και έλα στον… Ειρμό! Απόψε ο Αποκριάτικος Χορός

Previous article

Ανησυχητικό δημοσίευμα για 300 μετανάστες στη Δυτική Αχαΐα | Σε ξενοδοχείο της περιοχής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.