0

Για διαγραφές προετοιμάζει τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αχαία ο Γραμματέας του Κινήματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, σε συνέχεια μιας κόντρας που ξεκίνησε από τις Περιφερειακές εκλογές και δεν λέει να κοπάσει, με απροσδιόριστες συνέπειες για την πορεία του χώρου στο νομό.

Mάλιστα έφτασε στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαΐας η παρακάτω απάντηση Χριστοδουλάκη στον Γραμματέα της Ν.Ε. Αχαΐας Γιώργο Αθανασόπουλο, την οποία ο κ. Αθανασόπουλος μεταβίβασε  ως εξής:

Αμέσως μετά επισυνάπτεται από τον κ. Χριστοδουλάκη η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η οποία επίσης απεστάλη από τον Γιώργο Αθανασόπουλο στα μέλη της Ν.Ε.

Η αποστολή της απάντησης Χριστοδουλάκη στα μέλη της Νομαρχιακής, είναι μια σαφέστατη “προπόνηση” για διαγραφές στελεχών που έλαβαν μέρος σε άλλα ψηφοδέλτια στις αυτοδιοικητικές  εκλογές. Η συνεδρίαση μάλιστα της Περιφερειακής Νομαρχιακής Επιτροπής, με συμμετοχή κλιμακίου από Αθήνα θα έχει αυτό το σκοπό.

Κατόπιν τούτων αναμένεται θύελλα στο τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ. καθώς οι πληροφορίες συντείνουν στο ότι η τιμωρία της διαγραφής θα αφορά μόνο στελέχη που έβαλαν υποψηφιότητα με άλλα ψηφοδέλτια στις Περιφερειακές εκλογές και όχι όσους έβαλαν υποψηφιότητα με άλλες παρατάξεις στις δημοτικές εκλογές  ή τις στήριξαν ανοικτά, αν και κομματικά στελέχη, με πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του δήμου Πατρέων.

Υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες και νέο εμφύλιο στο ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαΐας; Ο Χριστοδουλάκης το πιστεύει. Η άλλη άποψη λέει ότι θα ανοίξει απλώς η πόρτα για νέο κύμα φυγής.

dete.gr

Για την κλιματική αλλαγή…

Previous article

Σπύρος Μυλωνάς:Το υδατικό πρόβλημα του κάμπου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply